PIRAGÜISME

Descobreix les nostres activitats més refrescants d’aquest estiu!

Vine a conèixer la nova base de piragüisme a la platja del Somorrostro (Barceloneta) i gaudeix dels nostres cursos d’iniciació i esquimotatge!

Obrint Via està adherida a la Federació Catalana de Piragüisme i en l’actualitat gestionem l’única Escola de Piragüisme a la ciutat de Barcelona.

Recentment, i en col·laboració amb el Club Patí Vela Barcelona, disposem d’una nova base de piragüisme a la platja del Somorrostro-Barceloneta.

CPVB
CPVB

L’any 1999 vàrem obrir la nostra primera base de piragüisme a l’embassament de la Llosa del Cavall de la Vall de Lord (El Solsonès). El 2000, vam posar en marxa una nova base a la badia de Portbou (Alt Empordà) i des del 2004, i amb motiu del Fòrum Universal de les Cultures, comptem amb base a Barcelona: inicialment situada a la zona de banys del Parc del Fòrum i més endavant al Centre Municipal de Vela.

Realitzem rutes a Barcelona, a l’embassament de La Llosa del Cavall i a la Costa Brava, i com a Escola de Piragüisme també impartim cursos d’iniciació i d’esquimotatge.

SI ETS SUPER3+, NAVEGA GRATUÏTAMENT!

L’exercici de palejar és molt senzill i lògic però no obstant això, abans d’entrar a mar es farà una explicació de les tècniques més bàsiques perquè qualsevol participant pugui fer l’activitat sense dificultats, encara que no hagi palejat amb anterioritat. Les embarcacions amb les quals ens iniciarem, són K-2 (dobles) recreatius. Així, una vegada equipats amb les armilles salvavides, iniciarem la navegació per iniciar-nos a partir de propostes lúdiques i recreatives. Per poder participar en aquesta activitat, és del tot necessari saber nedar.

DATES:

Del 15/4/17 al 24/6/17: caps de setmana i festius

Del 24/6/17 al 11/9/17: tots els dies

EDAT: a partir de 8 anys

PREUS NO SÚPER: 10€ (de 8 a 11 anys) / 12€ (de 12 a 17 anys)

PREU ADULT: 15€ (a partir de 18 anys)

Més informació aquí

Segell-Gratuit-Super3

Activitat adaptada a persones amb mobilitat reduïda

ALTRES ACTIVITATS NÀUTIQUES

windsurfing
WINDSURF

Ja sap què se sent a l’estar dempeus sobre el mar? Si t’agraden els esports extrems i el mar, aquesta activitat et brinda l’oportunitat d’iniciar-te en un d’aquests apassionats i divertits esports: el Windsurf. Primer contacte amb una taula de Windsurf, un tempteig per a indecisos, per tal d’apuntar-te després a un curs d’iniciació per continuar la formació en el Windsurf.

paddle-surf
PADDLE SURF

Surfeja les ones de Barcelona remant amb les nostres taules de Paddle Surf. Una activitat relaxant i divertida, ideal per a aquelles persones que volen fer exercici en un entorn natural i marí, tot gaudint de l’agradable sensació de planejar sobre les petites onades de la nostra costa. Sol o en companyia, inicia el dia ple d’energia tot remant amb Paddle a primera hora del matí, o acomiada’t de la jornada dedicant-te un temps a tu mateix, remant al capvespre.

Vela
VELA LLEUGERA

Per a descobrir Barcelona des d’un altre panorama, t’oferim un passeig en veler per la costa, gaudint de la sensació única de desplaçar-te pel mar, impulsats per la força del vent. Observant des d’un entorn natural la proximitat del paisatge urbà, un dels nostres tècnics guiarà l’embarcació per a que pugis relaxar-te i gaudir de l’ambient marí.

submarinisme
SUBMARINISME

Al bateig subaquàtic amb ampolla, els participants podran conèixer les sensacions que experimenta l’home en submergir-se en l’aigua portant una reserva d’aire. Un instructor informarà detalladament, i en tot moment, als participants sobre activitats que es duran a terme durant la seva primera experiència subaquàtica. L’instructor serà qui s’encarregarà d’ensenyar tot allò que hauran de fer els participants i els supervisarà en tot moment.

busseig
BUSSEIG

Sortides de busseig amb profunditats de 15 a 30 m. El temps de navegació per a l’aproximació a la zona escollida pot estar entre els 10’ i els 20’. Per l’origen i la composició d’aquestes barreres de pedra, els microorganismes, esponges i cert tipus de corals, tenen molta facilitat per poblar-les atraient així a peixos i d’altres organismes.

Amb la col·laboració de:

pati-vela-barcelona
vela-barcelona-CMV